top of page
entre2.jpeg

Boka Fogelstad

Boka nästa möte hos oss i vackra Sörmland! Vi erbjuder boende, mat och konferensmöjligheter. Fogelstad Kvinnliga Medborgarskola är mötesplatsen för er som söker något annat än spa-upplevelser och kedjehotell. Här kan ni mötas i Elin Wägners och Kerstin Hesselgrens salonger och ta en morgonkaffe på trappan där de första kvinnliga rösträttskämparna satt för 100 år sedan.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder boende i 2-bäddsrum. Vi har 10 rum och totalt 20 personer kan bo i huset. Dusch och toalett finns i korridoren – kakelugnar i varenda rum! Dessutom har vi ett stort härligt kök.

Vandrarhemsstandard finns alltid. Vi erbjuder även hotellboende med mat, sänglinne och städning men enbart efter särskild överenskommelse.

Du kan också hyra husets samlingslokaler under en dag. I stora salen kan man duka för 20–50 personer. Biblioteket och sällskapsrummet är utmärkta grupprum för exempelvis styrelsemöten.

För bokning kontakta:

Liselott Karlsson-Selen

070-485 14 69

Priser

Boende i 2-bäddsrum. Totalt har vi 10 rum.

  • 600 SEK/person/natt.

  • Fyller ni hela huset, 20 sovplatser, blir priset för boendet totalt 10 000 SEK/dygn (mat tillkommer).

  • I priset ingår: del i flerbäddsrum, wi-fi, dusch och toalett i korridor samt tillgång till sällskapsrum, kök och stor trädgård.

Dagsbesök

Dagshyra samlingslokaler heldag 2 500 SEK, halvdag 1 500 SEK.


Salen är vår största lokal med plats för 20–50 personer. Den är flexibel och passar små och stora grupper. Lokalen är utrustad med storbilds-tv och annan konferensutrustning.


Biblioteket fungerar som sammanträdesrum för ca 15 personer.


Sällskapsrummet är ett grupprum lämpligt för 10-15 personer för t ex styrelsemöten.

Övrigt

Alla priser är exklusive moms.
Observera att kostnader för uppvärmning tillkommer under vinterhalvåret.
I priserna ingår ej sänglinne, handduk, frukost eller städning.

Avbokningsregler

Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst. Avbokning som sker närmare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25 procent, närmare än 3 veckor före ankomst debiteras med 50 procent närmare än 2 veckor innan ankomst 75 procent och 1 vecka innan ankomst med 100 procent av beställningens värde

För bokning kontakta:

Liselott Karlsson-Selen

070-485 14 69

bottom of page