top of page

sön 14 jan.

|

Södermalm

Körworkshop med Katarina Henrysson

"Rösten, kroppen och kommunikationen inom dig, och med övriga deltagare, blir rytm och klang under en timme", säger Katarina Henrysson om den workshop hon håller med Fogelstad kvinnliga medborgarskola på Galleri Bellman söndagen den 14 januari. Vill du vara med?

Körworkshop med Katarina Henrysson
Körworkshop med Katarina Henrysson

Tid och plats

14 jan. 2024 11:00 – 12:00

Södermalm, Bellmansgatan 9, 118 20 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Katarina Henryssom är kanske mest känd som en av originalmedlemmarna i den internationellt framgångsrika acappellagruppen The Real Group – med turnéer runt hela världen och ett 20-tal album. I eget namn har hon bland annat samarbetat med musiker och kompositörer som Roland Pöntinen och Svante Henryson.

- Vad som händer under workshopen? Ja, vi sjunger kanske en sång vi känner igen eller en improviserad låt. Eller både och. Inga förkunskaper behövs, alla är välkomna säger Katarina Henrysson.

På Galleri Bellman för Katarina vidare den tradition av körsång som alltid varit förknippad med Fogelstad kvinnliga medborgarskola. Här sjöng alla kursdeltagare i kör varje morgon, tillsammans med körledaren Elsa Stenhammar.

"Jag kan inte sjunga" och "jag vågar inte" var det många som sa, men sjunga fick de ändå då allas röster var viktiga. I kören och i samhället.

Vill du vara med i en workshopen?

Anmäl dig nu!

Max 40 personer kan vara med. Först till kvarn gäller.

Mejla din anmälan till tjia@torpe.se

Foto: Tina Axelsson

Dela detta evenemang

bottom of page