top of page

Vill du hitta arbetsro på Fogelstad kvinnliga medborgarskola?När inte huset nyttjas för kurser hyr vi ut till företag, organisationer och enskilda personer som vill mötas, eller arbeta ostört, i vårt inspirerande hus.

 

Johanna Lundin, vd och grundare av Equalate ( ett utbildningsföretag inom jämställdhet, mångfald och inkludering) landar i vår på Fogelstad för att skriva klart en magisteruppsats i teologi.

 

- Jag skriver magisteruppsats i systematisk teologi, om kvinnor som med teologisk och religiös motivering skapat fred. Fogelstadkvinnorna är i särskilt fokus i mitt arbete och jag läser just nu primärkällor och samlar in kvinnornas egna röster. Vilken inspiration det finns i krönikor, noveller och debattartiklar! Materialet känns så relevant och nära även för den tid vi själva lever i idag, säger Johanna Lundin.

 

Varför har du valt att arbeta på Fogelstad?

 

- Jag hoppas att arbetsdagarna på Fogelstad kan ge en rikare bild av den miljö som dessa kvinnor organiserade sig från. Jag hoppas få uppleva Fogelstadandan på nära håll, liksom vara mitt i den! Jag ser oerhört mycket fram emot att möta denna plats som jag hittills bara läst om. Nu får jag bilda en egen uppfattning om platsen och förhoppningsvis synliggöra kvinnors insats för fred än tydligare i vår historia. 

 

Vill du, eller ditt team,  jobba på Fogelstad ett par dagar för att få arbetsro och inspiration?

 

Finns det plats kan vi erbjuda eget rum.

Huset och omgivningarna har många utrymmen där man kan arbeta ostört.

Här finns ett välutrustat vandrarhemskök, cyklar att låna och en affär bara någon kilometer bort.

Perfekt för arbetsro och fokus!

 

Övernattning kostar 600 kronor per natt.

 

Mejla oss på info@fogelstadkvinnliga.com för mer info om när huset är ledigt.

 

 

Comments


bottom of page